Trainingsclinic bij COVS Doetinchem

Wiza Sport verzorgt een trainingsclinic bij COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters) van Doetinchem. Zie onderstaand bericht op de website van deze vereniging.

Ondanks de maatregelen heeft COVS Doetinchem nog een hele mooie activiteit op de planning staan die wél door kan gaan. Donderdagavond 8 oktober 2020, ook wel onze vaste trainingsavond, komt Physical trainer KNVB Wieke Hoogzaad een gasttraining geven. Dit doet zij ten behoeve van de week van de scheidsrechter. Wieke staat bekend van onder andere haar twee deelnames aan de Olympische spelen in Sydney en Athene als triatleet. Helaas is door haar blessure een streep gegaan door de spelen in Bejing. Inmiddels is Wieke als conditietrainer actief bij de (betaald) voetbalscheidsrechters van de KNVB, en heeft haar eigen bedrijf in sporttesten en trainingsprogramma’s genaamd Wiza Sport.

Deze training word gedaan in één gezamenlijke groep, met inachtneming van de corona maatregelen. Hierbij kan ieder lid meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Enkele informatie over deze training heb ik voor u hieronder opgesomd:

Datum:                : Donderdag 8 oktober 2020
Tijdstip                 : 19:45 tot circa. 21:00
Locatie                 : COVS Doetinchem (Trainingsveld ARGO atletiekvereniging)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.