Technisch weekend

De SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen en Omstreken) organiseerde van 18-20 januari 2019 een technisch weekend en Wiza Sport leverde een bijdrage met een training en presentatie.

Hierbij een deel van het verslag van dit geslaagde weekend (www.szo-zutphen.nl):

“Als inspanningsfysioloog is Wieke Hoogzaad uit Edam in dienst van de KNVB en betrokken bij de specifieke looptraining van de Betaald Voetbalscheidsrechters en talentvolle amateurs. Na haar actieve loopbaan als triatleet, waarbij ze op meerdere Olympische Spelen deelnam, is ze als oud-voetbalster betrokken geraakt bij de training van arbiters. Tijdens het SZO-Technisch Weekend besteedt zij zowel aandacht aan de theorie als de oefeningen in de praktijk. Na het eerste theoretische programmaonderdeel verkaste de groep zich namelijk naar het kunstgras van Spcl. Lochem, waar een pittige training op het programma stond. Gelukkig konden de meeste onderdelen op het eigen niveau worden afgewerkt. Na de douche verzamelden de deelnemers zich weer fris en fruitig op de Waltakke, waar Wieke inging op de achtergronden van de lichamelijke inspanningen en haar carrière de revue liet passeren.

Opnieuw bleek dat Nick en Kevin een uitstekende keuze hadden gemaakt met het vragen van deze gedreven spreekster en sportvrouw, want de aandacht verslapte geen moment, ook al stond de volgende FOX-wedstrijd al weer op het punt van beginnen”.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.